Carles Puigdemont, porronaire d’honor

Va ser a la Firagost de l’any 2016.

El Molt Honorable president de la Generalitat de Catalunya Sr. Carles Puigdemont va rebre a Valls, el dia de la Firagost, el porró de vidre que l’acreditava com a Porronaire d’Honor el dia 2 d’agost de l’any 2016.

El va rebre de mans de l’alcalde de Valls, Albert Batet, del president de la Cambra de Comerç de Valls Sr. Marcel·lí Morera i dels organitzadors de l’acte: Anna Casabona, Oriol Pérez de Tudela i Josep M Rovira.

A l’acte també hi va assistir el mestre vidrier Paco Ramos, autor del porró commemoratiu de la Firagost de Valls, fet per ell mateix al Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet. El porró està signat per l’artista.

Però el porró no se’l podia quedar el president. En tractar-se d’un obsequi fet al president de la Generalitat, el porró havia de romandre a l’arxiu de la Generalitat. És per aquest motiu que li vam prometre que li regalaríem un porró a títol particular.

Carles Puigdemont Porronaire d'Honor
Carles Puigdemont Porronaire d'Honor. Firagost. Valls, agost de 2016
Carles Puigdemont Porronaire d'Honor
Carles Puigdemont Porronaire d'Honor amb Ester Vives de Les Espelmes. Firagost. Valls, agost de 2016
Carles Puigdemont Porronaire d'Honor
Carles Puigdemont Porronaire d'Honor amb (d'esquerra a dreta) Mateu Montserrat, Titus Güell, Josep M Rovira, Anna Casabona i Quim Sugranyes. Firagost. Valls, agost de 2016
Carles Puigdemont Porronaire d'Honor
Anna Casabona, Paco Ramos, Josep M Rovira i Josep M Calbet. Firagost. Valls, agost de 2016

El dia 6 de març de 2019 vam anar a Waterloo a portar-li el llibre EL PORRO, DE POBLET A NOVA YORK, acabat d’editar i a brindar amb un porró de vidre de Vimbodí que li havien lliurat els mateixos responsables del Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet, feia poques setmanes.

Esperem que hi hagi altres ocasions per poder aixecar el porró amb el president Puigdemont.

Salut a galet!

Carles Puigdemont Porronaire d'Honor
Josep M Rovira i el Molt Hble. president Sr. Carles Puigdemont a Waterloo, març de 2019.